Smørstegte Gnocci

Hvis du har brug for et hurtigt alternativ til pasta, så er gnocchi løsningen. Gnocchi er en blanding af pasta og kartoffel. Du kan både servere kogte gnocchi som tilbehør til kød eller tomatsauce eller du kan tilberede dem yderligere så de får lidt ekstra smag og kant. Nemlig at stege dem i smør og drysse krydderurter og parmesan. Basilikum og salvie passer særdeles godt. Du kan vælge at købe gnocchi eller lave dem selv. Gnocchi er klart nemmere at lave end pasta

Hjemmelavet Remoulade

Remulade har sin oprindelse i Frankrig, men har indtaget danskernes spiseborde på niveau med ketchup. Remulade serveres ved pølsevogne, til vores fritter, fiskedeller og fiskefiletter. MEN – lav den selv. Der er verden til forskel. Og så kan du lave din helt egen konsistens – lige som du ønsker. Min favorit er klart den grove, hvor man kan ane grøntsagerne og gerne med lidt ekstra syre. Prøv dig frem og tilsæt endelig også lidt krydderurter for både smags og udseende.

Asiatisk Sur Sød Dip med Ingefær

Jeg holder utrolig meget af det asiatiske køkken. Der er så mange smagsnuancer og sammensætninger af sur, sød, salt og “SPICYNESS”. Denne dressing/dip er jeg vild med da den passer til alt som dressing til grøntsatssnitter og salater samt som dip til wontons, dumplings og forårsruller. Nem at lave – og lav gerne en stor portion, da det kan holde sig på køl i flere dage. På billedet er det vegetar dumplings med urter og denne skønne dip.

Hjertesalat med Friske Figner, Mozzarella & Parmaskinke

Jeg er ved at være godt klar til forår. Klar til at bevæge mig væk fra det lidt tunge vinterkøkken og over i det lette forårs og sommerretter med smæk på farverne. Men hvorfor egentlig vente på at vejret diktere. Prøv denne nemme salat, der er utrolig smuk ved serveringen og smager himmelsk. Opskriften er sat til 2 personer, så gang blot op hvis I er flere.

Panerede Græskarbåde med Parmesan, Citron og Urter

Helt ærligt! Så har græskar ikke særlig meget smag. Derfor er det vigtigt at hjælpe smagen lidt på vej. Og det gør vi i denne fantastiske ret, hvor vi drysser en masse smagsnuancer henover. Let at lave og smager himmelsk. Kan sagtens fungere som en hovedret med en god salat til, eller som tilbehør til en fx. kylling eller frikadeller