Mia Svantemann Ramskov

Thellefsen__MG_0440-

Jeg er Mia og er indehaver og stifter af Karrieremad og madblogger. Jeg er mor, bonusmor, ægtefælle, datter, søster, faster, kusine og veninde. Jeg har altid (i al den tid jeg kan huske) haft store mål. Da jeg var 10 år var mit ønske at eje, eller være direktør for Magasin og Illum 🙂 Det blev så senere hen til mere realistiske mål dog ikke mindre ambitiøse, såsom da jeg fik job som Management Konsulent for nogle af de store konsulenthuse, og senere at være Marketing, Kommunikation- og PR chef i større internationale virksomheder – og nu som “Menneskejæger”, hvor jeg i dag arbejder som Partner indenfor Search & Selection, hvor jeg finder det bedste match mellem virksomhed og kommende medarbejder.

Denne ambitiøse og stejle karrierestige har inspireret mig til at finde ‘opskriften’ på: Det gode liv. Et liv med balance. En god fordeling mellem Yin & Yan, og hvor der er plads til både opfyldelse af karrieredrømme og samtidig plads til kærlighed til mine nærmeste og ikke mindst tid mig selv og min egen fordybelse, meditation og spiritualitet.

Mad spiller en vigtig faktor i mit liv – og det har det gjort altid! Jeg lever når jeg spiser. Jeg elsker mad og de oplevelser det giver. Både smagsmæssigt, men i høj grad også visuelt. Og dertil forbinder jeg mad med en hyggestund med mine nærmeste. Mad stimulerer sanserne. Mad inspirere og giver fornyet energi. Mad kan vække mig til live

Mine kulinariske evner kan jeg takke min dygtige mor for. Hendes viden og indsigter fra den danske husholdningsskole blev givet videre til mig i en lind strøm gennem opvæksten. Før jeg kunne gå, blev jeg plantet i køkkenvasken når min mor skulle igang med madlavningen. Og derfra kunne jeg holde øje med min mor og hendes madkunst …og senere i livet gøre hende kunsten efter (dog blev husholdningsskolen erstattet med M.Sc. på CBS)

Jeg er min mor evigt taknemmelig for at hun havde dét overskud der skal til, for at inkludere mig i madlavningen helt fra start. Hun har inspireret mig til at inkludere alle mine børn i køkkenet helt fra start. Det er en kæmpestor gave at kunne give madglæde videre til vores børn.

Jeg håber at kunne inspirere dig til at leve det gode liv. Jeg håber at kunne inspirere dig med nye idéer til køkkenet – nogle idéer er ganske simple, og nogle du måske kender i forvejen, men blot bliver mindet om igen. Eller andre større indsigter. Jeg hører gerne fra dig, hvis du selv har en god idé. Du er velkommen til at bidrage med kommentarer direkte på min hjemmeside, Facebookside eller blog eller skriv til mig direkte på mia@karrieremad.dk

Alt godt,
Mia_sort