Snacks

Snack og Tilbehør

Grillede Edamame Bønner med Hvidløgssoya

Nemme og meget velsmagende snack, der passer perfekt til et glas kølig hvidvin eller et koldt glas øl. Du kan også vælge at servere det som tilbehør til hovedrettet. Passer både til fisk og kød eller som et velsmagende input til vegetarretten. Klar på ingen tid!

Grove Kiks med Kerner

Værtindegave? Mellemmåltid? Snack? Madpakke? … der er uandede muligheder når du kaster dig over disse hjemmebagte kiks der er tilberedt på under 10 minutter (…og så lige 20 min i ovnen :). I dag er de bagt og pakket som værtindegave, da vi i aften skal ud og besøge gode venner. Og der se selvfølgelig lagt en god håndfuld til side til børnene. Spis dem med smør, ost, marmelade, nutella eller bare som de er.

Jordskokkefritter med hvidløgsmayo

Dette er en fantastisk snack. Oftes ser man disse fritter lavet på kartofler, men med jordskokker får du lettere og mere søde fritter end du plejer. Jordskokker er ligesom kartoflen fyld med stivelse, men dog har jordskokker et højere indhold af inulin og C vitamin. Inulin er godt for fordøjelsen. Men jeg advarer - du kommer sikkert til at prutte mere end du plejer, da det giver øget tarmluft.