Sprøde Grønkålschips

Så er det ‘endelig’ fredag og (måske) tid til en drink (eller to). Og drinks kalder i min optik på lækre snacks man kan nippe til. Vi er jo stadig i januar og for nogle (inkl. mig selv),  så har lovet mig selv ikke at synde for meget madmæssigt. Prøver stadig at holde en sunde linje. Derfor har jeg kastet mig over disse sunde og sprøde hjemmelavede grønkålschips. De er ultra nemme og hurtige at lave og så smager de himmelsk. Tænk at et bittert stykke grønkål pludselig kan spises som slik. Og ja – den er god nok. Børnene beder selv om at få flere 🙂

Opskriften nedenfor passer til en at fylde en skål som ovenfor på billedet. 

Du skal bruge

  • 4 blade frisk grønkål
  • 3-4 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. salt
  • 4 spsk. Ponzu

Skyl grønkål og skær bladene af den grove stængel. Riv bladene til mundrette bidder.

Kom dem op en bageplade med bagepapir.

Drys med olivenolie (kram kålen med hænderne, så alle bladene får jævnt med olie).

Drys til sidst med lidt salt.

Kom i ovnen på 175 grader varmluft i 10 min.

Server med det samme med lidt Ponzu som dyppelse.

Gode som snack til en drink før middagen eller som tilbehør til hovedretten.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *