Nemme og meget velsmagende snack, der passer perfekt til et glas kølig hvidvin eller et koldt glas øl. Du kan også vælge at servere det som tilbehør til hovedrettet. Passer både til fisk og kød eller som et velsmagende input til vegetarretten. Klar på ingen tid!
Som snack eller tilbehør til ca. 2 personer skal du bruge:
- 300 gram Edamame bønner i bælg
- 3 spsk Soya
- 2 hele fed hvidløg
- Lidt olie (enten oliven, rasp eller kokosolie)
Hvis edamame bønnerne tages direkte fra frost kan du hælde lidt kogt vand henover.
Vend bønnerne i lidt olie og kom dem på grillen.
Grill dem i høj varme 5-10 minutter til de begynder at tage farve.
I mellemtiden presses to fed hvidløg, der ristes kort på en pande for høj varme (kun lige 1 minut). Kom hvidløg i en lille skål og tilsæt 3 spsk Sozu eller Soya. Rør rundt og lad det stå og trække et par minutter.
Kom bønnerne på en tallerken og hæl hvidløgssoya henover.
Nyd dem som tilbehør til aftenmaden eller som snack til en drink.