Der er forår i luften og det er tid til mad med smæk på farverne. Denne forårskylling er nem at gå til og passer perfekt til hverdagsmad. Hurtige og tilgængelige grøntsager og en time i ovnen hvor den passer sig selv. Et Voilá !
Til 4 personer skal du bruge:
1 hel kylling
10-12 kartofler (mellem størrelse)
1 squash
2 løg
2 porrer
4 tomater
10 blade frisk salvie
8 dl. boullion
3 spsk honning
Salt og peber
Kom den hele kylling i et ildfast fad.
Skræl kartoflerne og skær den i grove både.
Skyl squash og skær den i grove stykker
Vask og skyl porrerne. Sørg for at al jord er væk. Skær i grove stykker.
Skyl tomaterne og skær dem hver i 4 både/stykker
Spred alle grøntsagerne rundt i fadet.
Hæld honning henover kyllingen.
Tilsæt bouillon og drys med lidt salt og peber.
Sæt i ovnen i 60 minutter på 200 grader. Lad den hvile 10 minutter til sidst.
Server med en god salat til.