Hokkaido Hummus

Sæt kulør på denne mørke vintertid. Prøv denne nemme græskar hummus baseret på Hokkaido. Nem, smagfuld og smuk intens farve. Godt alternativ til den klassiske (hudfarvede:) Hummus 😉

  • En halv rå Hokkaido (ca. 300 gram)
  • 2 store gulerødder
  • 200 gram kikærter, kogte
  • 5 spsk. olie
  • 1 spsk. Tahin
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. spidskommen
  • Saft fra en halv citron
  • 2 fed hvidløg
  • lidt salt og peber

Vask hokkaido (hvis den er økologisk, usprøjtet, så lad skal sidde på). Fjern kerner og skær den i grove stykker. Skræl gulerod og skær den i grove stykker.

Sæt Hokkaido stykkerne i ovn med de grove stykker gulerødder i 30 min. i 175 grader. Tag dernæst ud af ovnen og lad dem afkøle.

Kom det hele  op i en foodprocessor (eller mini hakker) sammen med resten af ingredienserne. Man kan også komme det hele op i en skål og bruge en kraftig stavblender. Smag til med salt og peber

Server som dip til grøntsager og snacks, eller som tilbehør til middagen eller salaten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *