PappaNaan (Pappadum/Naan)

Jeg elsker indisk mad. Klassisk tilbehør er ofte Naan og Pappadums. Udfordringen hos os er at min mand foretrækker Naan og jeg er fortaler for Pappadums, Det har udløst et smagfuldt og nemt alternativ. Et kompromis om man vil – hvor jeg har sammensat de to i én. Lad mig præsentere PappaNaan

Beregn cirka to per person

Du skal bruge:

  • 2 tortilla per person
  • en lille klat smør per tortilla
  • et knivspids knust spidskommen

Kom en tortilla på en flad brødrister. 25 sekunder på hver side.

Smør med det samme et tyndt lag smør på den ene side.

Drys med lidt knust spidskommen.

Gem dem i folie mens du laver de andre, så de bevarer lidt af deres varme.

Klar til servering med det samme.

2 comments

  1. […] Servér med ris, pappadum eller Naan. Eller Karrieremads PappaNaan – se hér. Et kæmpe hit klar på 50 sekunder. PappaNaan – kun et klik væk […]

  2. […] Servér med ris, pappadum eller Naan. Eller Karrieremads lyn PappaNaan – se hér. Et kæmpe hit klar på 50 sekunder. PappaNaan – kun et klik væk […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *