Hvis du vil undgå at lave dressing til din salat, så kan du også tilsætte hjemmesyltede rødløg. Det tilsætter “umami” til din salat og så er det samtidig et smukt indslag. Syltede rødløg er nemt og hurtigt at lave og kan i øvrigt også bruges som topping til smørrebrød, tapasbordet, frikadellerne, pariserbøffen eller sågar til burgeren.
Du skal bruge:
- 1 patentglas
- 3 rødløg
- 2 dl æblecidereddike
- 1 dl sukker
- 1 tsk sorte peberkorn
- 1 laurbærblad
Skær løg i skiver og kom dem op i glasset. Drys peberkorn henover og kom laurbærblad i. Kog eddike op med sukker og hæld over.
Lad det trække min. et par timer inden brug og opbevar det dernæst på køl. Kan holde dig fint i op til en uge.
28. september 2020 at 9:30
[…] 4 spsk syltede rødløg […]