Hjemmelavet Snaps af Granskud

Aromatisk snaps til påskebordet eller til hele året rundt hvor du trænger til en mundfrisker. Granskud har sæson i april og maj. Pluk der små skud og lad dem trække i vodka. Det er en smagssag hvor længe du ønsker at de skal trække. Ligesom vin, udvikler denne snaps sig løbende, så du skal selv være dommer for hvornår du synes den smager bedst. Nogle drikker den allerede efter få uge og andre lader den stå i længere tid.

Vitamin & Mineral Boost Smoothie

Genstart din krop efter en tid fyldt med fed mad, sukker og alkohol. Den er nem at lave. Kast alt ned i en blender eller juicer og den er klar til at drikke på få minutter. Smoothien indeholder persille, ananas, agurk, gulerødder, blåbær, ingefær, citron og æble og er dermed springfyldt med Vitamin A, B, C, E, K og Mineraler som kalium, calcium, jern, mangan og selen.

Hvid ‘virgin’ gløgg med æble, anis og sort peber

Helt ærligt! Så er jeg lidt træt af den klassiske rødvinsgløgg. Så jeg er smuttet i køkkenet og har udviklet min egen gløgg der tilmed kan serveres til børn da den er helt UDEN alkohol. Men du kan altid lige tilsætte en sjat rom hvis du trænger til et pift. Pynt evt. glasset med friske æbler i tern, kanelstang og mandelsplitter. Eller server enkelt og minimalistisk med en tynd skive æble skåret på tværs.

Ice Coffee / Ice Latte / Is Kaffe

Danskere er nogle af de mest kaffedrikkende mennesker i verden. Og vi kan efterhånden vælge udfra et utal af kaffevarianter. Så mange at det til tider kan være svært at navigere i ‘kaffe-kortet’ når man blot ønsker at bestille en kaffe med mælk. Skal man vælge en “Latte Macchiato”, en “Cortado”eller en “Flat White”?. For det meste er kaffe en dejlig varm affære, men den smager også dejligt kold, og kan virke nedkølende efter en varm dag. Eller for andre kan den virke mere opkvikkende som en god start på dagen ligesom en kold dukkert.

Hindbær-Vandmelon Shots

Dejligt forfriskende med et koldt og saftigt shot. Denne shot er fyldt med antioxidanter fra vandmelonen og C-vitamin og fibre fra hindbærrene. Denne shot har en fantastisk flot farve og yderst dekorativ og egner sig godt til brunch bordet, som velkomstdrik – særligt til børn da den er alkoholfri. Til de voksne kan der tilsættes en sjat vodka, hvis det skal være ekstra festligt.