Hindbær-Vandmelon Shots

Dejligt forfriskende med et koldt og saftigt shot. Denne shot er fyldt med antioxidanter fra vandmelonen og C-vitamin og fibre fra hindbærrene. Sæsonen for hindbær er netop overstået, men måske har du (ligesom jeg) høstet hindbærrene henover sommeren og frosset dem ned til senere brug. Denne shot har en fantastisk flot farve og yderst dekorativ og egner sig godt til brunch bordet, som velkomstdrik – særligt til børn da den er alkoholfri. Til de voksne kan der tilsættes en sjat vodka, hvis det skal være ekstra festligt.

Dette giver mindst 10-12 shots

Du skal bruge

  • 1/4 vandmelon uden kerner
  • 2 dl. hindbær
  • 2-3 isterninger (med mindre du bruger frosne hindbær).
  • Evt. 4-6 mynteblade

Skyl bærrene. Skær melonen fri fra skallen og tag eventuelle kerner ud. Skyl myntebladene.

Kom det hele op i blenderen og blend til det hele er en flydende masse.

Så er den klar til at blive hældt i glas.

NB! Brug kun frosne bær fra egen høst eller friske bær du selv har frosset ned. Hvis du køber frosne hindbær fra frysedisken, bør du opvarme hindbærrene inden brug, for at få fjernet evt. bakterier. Ned køl efter opvarmning så den er tæt på stuetemperatur før du kommer den i blenderen.

Tip:
(*) Et kæmpe hit for børn og til børnefødselsdag.
(**) Kom evt. 2 cl. vodka i og hæld på større glas, hvis der skal være voksenfest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *