Parmaskinke m. mango, chili, vanilje & passionsfrugt

Denne smukke forret er ideel at servere når du får gæster. Den er klar på under 10 min. og kan laves i forvejen. Og så er den samtidig en fryd for øjet.

Opskriften er til 4 personer

Du skal bruge:

  • 8 skiver lufttørret parmskinke eller serrano.
  • 1 mango
  • 1 rød chili
  • 2 passionsfrugter
  • 1/2 vaniljestang
  • 1 tsk olie
  • 2-3 tsk balsamico glace

Skær mango i små tern og kom det i en lille skål. Del den røde chili og tag kernerne ud. Skær chilien i små tynde skiver og kom dem ned til mangoen.

Del vaniljeestangen i to lange dele og tag kornene ud. Kom dem i en lille skål med olie og rør rundt så vaniljekornene deler sig. Kom dernæst vanilje olien ned i skålen med mangotern og vend det hele indtil vaniljekornene har blandet sig godt med mango og chili.

Del de to passionsfrugter og tøm dem i en lille skål så passionsfrugtkernerne deler sig.

Hav 4 tallerkener klar. Anret 2 skiver parmaskinke på hver tallerken, så det former en cirkel og kom en lille skefuld mango ned i midten og pynt til sidst med passionsfrugterne som små pletter omkring skinken. Kom også små dråber at balsamico glace på tallerkenen.

Udnyt den tomme vaniljestang som pynt på toppen (bare til pynt – kan ikke spises 🙂

Bon appétit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *