Rørt Tatar Med Det Hele

Genial fastfood & Raw Food

Drop den rød bøf og kast dig ud i en rørt tatar.

Tanken om at spise råt kød kan være en blandet fornøjelse for nogen. Omvendt, spiser vi alle rå fisk (sushi) i store mængder. Tatar smager fantastisk, hvis det er kød af høj kvalitet og tilberedt på den helt rigtige måde (med stor respekt for køkkenhygiejne!) Drop kød fra supermarkedet. Kør forbi en god slagter, der kan friskhakke kødet for dig mens du venter.

2 personer

Du skal bruge:

  • 200-300 gram hakket okseinderlår
  • 1 finthakket skalotteløg
  • 1 spsk finthakket kapers
  • 2 tsk grovkornet dijon sennep
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 æggeblommer
  • 2 spsk finthakket cornichoner
  • 1 spsk Worstershire sauce
  • 1 spsk. fintrevet peberrod
  • 2 spsk hakket estragon
  • Salt/peber

Bland det hele godt sammen i en skål.

Portionsanret og pynt/server med enten ærteskud, ristet brød, salat og/eller hjemmelavede pommes frites samt et godt glas vin.

Bon appetit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *