Lasagnesuppe med Frisk Mozzarella og Basilikum

Hvem elsker ikke lagsagne. Med denne ret får du hurtigere en lagsagne på bordet. Blot i mere flydende form. Lagsagnesuppe er fantastisk nemt (endnu nemmere og hurtigere end klassisk lagsagne). Ideel til hverdag og et hit for børn (og voksne).

Denne opskrift er udviklet til nemlig.com og alle råvarer kan købes med et enkelt klik hér

Denne opskrift passer til 4 personer

  • 400 gram hakket oksekød
  • 2 dåser hakket tomat
  • 4 spsk. tomatkoncentrat
  • 150 gram lasagneplader (ca. 8 stk.)
  • 2 finthakket løg
  • 6 dl vand
  • 1 bouillonterning (eller 1 lille spsk. herbamare)
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 squash
  • 3 store gulerødder
  • 1 porre
  • 1 spsk. hakket frisk oregano (eller 1 tsk. tørret)
  • 1 laurbærblad
  • 1 spsk. olivenolie til stegning
  • 2 tsk. sukker
  • salt og peber
  • 2 friske mozzarella
  • pynt med frisk basilikum

Riv gulerødder og squash på et rivejern på den grove side.

Sæt en gryde over varmen og tilsæt lidt olie.

Kom løg i gryden og lad dem blive bløde (ikke brune).

Tilsæt oksekød og brun kødet.

Tilsæt dernæst tomatkoncentrat, gulerødder, porre og squash og rør rundt.

Tilsæt de hakkede tomater, vand, bouillon, oregano, laurbærblad og lad det stå og koge i 20 minutter (gerne længere, hvis du har mere tid – hvis du lader den stå og koge i fx 1 time, så skal du tilsætte 2 dl mere vand).

Imens knækker du lasagnepladerne. Hver lasagneplade knækkes i 8 stykker.

10 minutter inden servering komme du lasagnepladerne i suppen ved at stikke dem lodret og enkeltvis ned i suppen – dette er for at undgå at pladerne hænger sammen.

Lad den koge videre i 10 minutters tid.

Servér med det samme med frisk mozzarellaost og basilikum.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *