Tabouleh med mynte og grønt

Jeg kalder ofte Tabouleh for vegetarisk biksemad. Da det består af en masse forskellige grøntsager (evt. grøntsagsrester) der er hakket og blandet med enten couscous eller bulgur og har oprindelse fra mellemøsten. I denne udgave har jeg helt udeladt hvede, og derfor er denne 100% en grøn og fiberrig oplevelse.

I princippet kan du bruge alle de grøntsager du ønsker. Fx. blomkål, peberfrugt, broccoli m.m. Eller du kan følge denne nemme opskrift, der er klar på ingen tid.

Dette giver tilbehør til ca. 2 personer.

Du skal bruge:

  • 1 agurk
  • 1 håndfuld iceberg
  • 1 tomat
  • 1 rødløg
  • 1 gulerod
  • 10 gram mynte (ca. 20 blade)
  • 1 citron
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og peber

Tag mynteblade af stilk. Skræl gulerod. Pil løg

Skær/hak alt i små stykker.

Pres citronen og kom citronsaft, olie og lidt salt og peber henover til sidst.

Server som tilbehør til fx. Kylling, lam eller fisk.

One comment

  1. […] Server med nye kartofler drysset med timian og rosmarin, eller en god hasselbagt kartoffel. Og en god salat. Fx. en god tabouleh – find opskriften på Karrieremads Tabouleh hér. Tabouleh med mynte og grønt  […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *