Omelet med spinat, porre og skinke

Omeletter er så dejlig nemme at lave, og det giver en følelse af at man har fået et varmt måltid mad uden at skulle stå længe i køkkenet. Der er mange dejlige varianter, og hér kommer omeletten med frisk spinat, porre og skinke

Opskriften er til 2 personer

Du skal bruge:

 • 4 æg
 • 1 porre
 • 50 gram skinke
 • 100 gram spinat
 • Lidt fedtstof til panden
 • Lidt salt og peber

Sæt panden over varmen og kom finthakket porre på panden. Svits dem møre på panden. Imens slår du de fire æg ud i en skål og pisker blidt med en gaffel. Hæld æggemassen ud på panden. Læg låg på panden, således at omeletten også får varme ovenfra. Imens skyller du spinaten, og kommer det direkte over ægget. Læg låg på igen. Hav blot panden på middel varme, så den ikke bliver for mørk i bunden. Efter 1,5 minut kommer du skinken skåret i små fine strimler. Læg låg på igen i cirka ét minut. Tag med en paletkniv og løft halvdelen af omeletten over den anden halvdel, således at den ligner en halvmåne.

Anret på to tallerkener og evt. med lidt salat til og et par grove skiver rugbrød.

2 comments

 1. Jimmi Christensen

  Kanon opskrift, smager så skønt!

  1. Kære Jimmy

   Ih, hvor er det dejligt at høre. Skønt at du også tog dig tid til at skrive retur 🙂

   KH Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *