Fanø Laks er superior laks, håndsorteret og håndflækket og håndtrimmet. Fanø Laks er på rekordtid blevet en levende legende i den danske madbranche. Og modtog i øvrigt 6 stjerner ud af 6 mulige ved en blindsmagning af kritiker Søren Frank og Søren Damm. Desuden har Fanø Laks modtaget Børsens Fødevarepris for sublim smag og høj råvarekvalitet. Og det er ligeså Karrieremads foretrukne laks. Prøv selv. Den er nem at gå til og har en konsistens der nærmest smelter på tungen. Denne variant passer perfekt som element til brunch, som appetizer eller forret eller som pålæg til til frokostbordet.
4 personer
- 200 gram Fanø laks eller anden røget laks
- 100 gram creme fraise 38%
- 1 spsk friskrevet peberrod
- 1 tsk frisk citronsaft
- Karse til pynt
Rør cremefraiche sammen med peberrod, citronsaft, salt og peber. Smag til. Pisk cremen luftig med en elpisker.
Skær Fanø Laks i skiver på ca. 0,5 cm. Og anret som portionsanretning.
Kom peberrodscreme i en sprøjtepose eller i en frysepose, så du nemmere kan dosere/sprøjte ud på anretningerne.
Pynt med karse (du kan også bruge purløg, dild, brøndkarse og/eller radiser i tynde skiver)
Servér gerne brød til