Chokolade Cookies

De lækreste Chokolade Cookies med et twist af salt og mandler. Forrygende smag og utrolig nemme at lave at selv børnene kan lave dem selv (de helt små skal nok have hjælp til at hakke chokolade og mandler). Denne opskrift er sponsoreret af Simply Chocolate – Håndlavet chokolade lavet i vores egen hovedstad. Kun naturlige ingredienser og med fokus på Cocoa Horizon, der støtter de lokale kakaobønder.

Cirka 15 cookies

  • 175 gram Salty Fred (* se nedenfor)
  • 100 gram brun farin
  • 100 gram sukker
  • 125 gram blødt smør
  • 1 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • 150 gram hvedemel
  • 60 gram mandler

*Salty Fred er lækker håndlavet mørk chokolade fra Simply Chocolate i København med saltede mandler. Hvis du benytter dig af anden mørk chokolade, så tilsæt 0,5 tsk groft salt eller flagesalt til dejen

Rør sukker, brun farin og smør sammen. Hvis dit smør ikke er nået at blive blødt, så kan du enten komme det i en gryde for let varme i nogle minutter eller i mikroovnen i 30 sekunder.

Tilsæt æg og rør godt rundt.

Hak mandler i en minihakker eller på skærebræt. Fint at beholde skal på.

Hak “Salty Fred” chokoladen groft.

Kom mandler, bagepulver, hvedemel og chokolade i dejen.

Kom bagepapir på to bageplader. Tril kugler af dejen (ca. på størrelse med en cherrytomat) og læg dem på pladerne. Hold god afstand da de flader ud under bagningen.

Bag én bageplade ad gangen. Sæt bagepladen midt i ovnen.

Bag i forvarmet ovn på 175 grader i 10-12 minutter. De er færdige når de er brune i kanten. Tag dem ud og lad dem køle af på pladen i 5-10 minutter inden de spise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *