Honningglacerede Gedeostesnitter

Disse dejlige gedehapsere kan både bruges som snack/appetizer til en drink, som en let forret eller som element i en god salat. De er nemme at tilberede og smager fantastisk. Min favorit er med et twist af acaciehonning på toppen. Men slå fantasien løs. De fungerer fx også godt med et par dråber chiliolie/tabasco, et drys Herbes de Provence eller lidt parmaskinke i små fine tern.

Du skal bruge:

  • 1 rulle gedeost,
  • 4 skiver rugbrød
  • 4 tsk acaciehonning

Tænd ovnen på 200 grader. Mens ovnen varmer op, skærer du rugbrødsskiverne i 8 halve. Skær gederullen i 16 skiver og fordel to skriver på hver halve stykke rugbrød. Fordel med let hånd acaciehonning let henover “ostemadderne”.

Kom dem i ovnen og lad dem varme op og blive let gyldne. Cirka 5-10 minutter alt efter hvor varm ovnen er. Hold øje med dem.

Servér dem som de er på et fad som snack til en velkomstdrink, eller som forret på en tallerken med lidt ruccola salat.

Velbekommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *