Hyldeblomst Sukker

Vi hylder stadig hyldeblomsten, og er nu tilbage til forkælelse af den søde tand. Kort og godt, en ren hyldeblomstsukker. Ingen tilsætningsstoffer. Den rene vare. Går fantastisk til de friske jordbær, som ligeså har højsæson netop nu.

Udover at bruge det hele selv, så er det en særlig specialitet som jeg pakker i små fine glas og har med ud til venner og familie som værtindegave. Falder altid i god jord.

Denne portion giver et lille glas på lidt under 1 dl.

Du skal bruge:

  • 50 gram rørsukker
  • 2-3 skærme hyldeblomster

Ryst og gnub hyldeblomsterne blidt, så alle de fine små hvide blomster falder fra stilkene. Kom alle blomsterne i en skål. Tilsæt sukker og massér med fingrene, så hyldeblomsterne blandes godt med sukkeret. Kom det i et lille glas eller lufttæt beholder. Lad det stå et par dage, hvorefter det er klar til brug.

Se også andre opskrifter med hyldeblomst på Karrieremad. Prøv hjemmelavet hyldeblomstsaft, eller hjemmelavet hyldeblomsteddike eller hjemmelavet hyldeblomstsalt

One comment

  1. […] Se også andre opskrifter med hyldeblomst på Karrieremad. Prøv hjemmelavet hyldeblomstsaft, eller hjemmelavet hyldeblomsteddike eller hjemmelavet hyldeblomstsukker […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *