YES! Jordskokkerne er tilbage i vores køkken, for sæsonen er startet.
Jeg er vilde med de små knoldede grøntsager, der ikke stiller de store krav. De kan spises rå, kogte, bagte m.m. I dag bliver de skåret i skiver og puttet i ovn..
Den sødlige og nøddeagtige smag passer perfekt til den rå persille toppet med en fyldig pesto.
Du skal bruge:
- 75 gram Bredbladet Persille
- 500 gram Jordskokker
- 4-5 spsk. olivenolie
- salt
Skyld jordskokkerne godt og skær dem i tynde skiver. Fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys med olivenolie og salt og kom dem i ovnen i 20 minutter på 200 grader. Rør evt. i dem halvvejs-. De må gerne tage farve som på billedet. Så giv dem lidt ekstra tid i ovnen hvis de er for lyse efter de 20 minutter.
Lad den afkøle kort mens du gør persillen klar. Skyld persillen og skær i grove stykker.
Servér evt. med Karrieremads Persillepesto eller en syrlig vinaigrette .