Sund & Hjemmelavet mysli med nødder, tørret frugt og All Bran (på under 5 minutter)

Start dagen med et sundt morgenmåltid der giver lang mæthedsfornemmelse. Denne mysli kan drysses på ymer, yoghurt og A38, men egner sig dog mest til at spise som større portion med mælk på. Mysli’en er uden tilsat sukker, men med tørret frugt, hvilket giver en let sødme. Dermed undgår du at skulle drysse ekstra sukker på, hvilket din krop vil takke dig for 😃

Denne mysli er utrolig let at lave, og tager blot 5 minutter at lave. Samme tid uanset om du laver en lille eller stor portion. Så lav en stor omgang, så har du til det næste stykke tid.

Nedenstående giver ca. 2 kg mysli.

  • 1 kg grovvalsede havregryn
  • 375 gram All Bran Flakes (1 pakke)
  • 250 gram rosiner
  • 25 gram tørret hindbær (el. jordbær)
  • 250 gram tørret tranebær
  • 100 gram valnødder
  • 100 gram mandler (enten smuttede eller med skal)

Bland det hele sammen i en stor skål.

NB! Det er en smagssag om man ønsker nødderne hele eller hakket i mindre stykker. Jeg foretrækker grove stykker og hakker dem derfor en smule inden jeg blander dem i resten af mysli’en. Dog så groft at man stadig kan se hvilken nød man får op på skeen og ind i munden:)

Opbevar mysli’en på patentglas, plastikbeholdere eller poser med god zip/gen-lukning.

Velbekommen og få en god start på dagen.

One comment

  1. […] Server til morgenmad og brunch til det friskbagte brød, eller til ostebordet. Abrikosmarmeladen går ligeså godt til pandekager, lagkagen eller en lille klat i morgenskyr/yoghurt sammen med Karrieremads mysli. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *