KETO Shepards Pie

Denne opskrift på KETO Shepards Pie har Karrieremad lavet til nemlig.com, hvor du kan finde opskriften i sin helhed.

Ingrediens- og indkøbsliste finder du hér

Sådan gør du

Kødsovs

  • Hak løg og pres hvidløg
  • Skyl peberfrugt. Fjern top og kerner og skær i små tern på størrelsen med hakket løg
  • Hak de friske tomater i grove tern
  • Kom smør i en gryde. Lad det brune og tilsæt løg og hvidløg. Svits i et par minutter
  • Tilsæt det hakkede oksekød. Lad det svitse og tage farve
  • Tilsæt tomatpuré, de friske tomater, peberfrugt og 1 spsk. timian. Smag til med salt og peber. Skru lidt ned for varmen og lad det simre imens du gør blomkålsmosen klar

Blomkålsmos

  • Del blomkålen i mindre buketter og kom det i en gryde med kogende letsaltet vand. Lad det koge i cirka 5-10 minutter, til de begynder at blive bløde og kan moses. Dræn derefter vandet fra
  • Kom revet parmesan, flødeost, smør og timian op i gryden og mos med et piskeris eller stavblender
  • Smag til med salt og peber

Shepards Pie

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Tag ét stort fad, eller fire mindre (hvis du vil portionsanrette) og kom først kød i og dernæst blomkålsmos på toppen
  • Bages i cirka 15-20 minutter til mosen tager en smule farve
  • Servér med salat og/eller dampet broccoli

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *