Denne opskrift på KETO Shepards Pie har Karrieremad lavet til nemlig.com, hvor du kan finde opskriften i sin helhed.
Ingrediens- og indkøbsliste finder du hér
Sådan gør du
Kødsovs
- Hak løg og pres hvidløg
- Skyl peberfrugt. Fjern top og kerner og skær i små tern på størrelsen med hakket løg
- Hak de friske tomater i grove tern
- Kom smør i en gryde. Lad det brune og tilsæt løg og hvidløg. Svits i et par minutter
- Tilsæt det hakkede oksekød. Lad det svitse og tage farve
- Tilsæt tomatpuré, de friske tomater, peberfrugt og 1 spsk. timian. Smag til med salt og peber. Skru lidt ned for varmen og lad det simre imens du gør blomkålsmosen klar
Blomkålsmos
- Del blomkålen i mindre buketter og kom det i en gryde med kogende letsaltet vand. Lad det koge i cirka 5-10 minutter, til de begynder at blive bløde og kan moses. Dræn derefter vandet fra
- Kom revet parmesan, flødeost, smør og timian op i gryden og mos med et piskeris eller stavblender
- Smag til med salt og peber
Shepards Pie
- Tænd ovnen på 200 grader
- Tag ét stort fad, eller fire mindre (hvis du vil portionsanrette) og kom først kød i og dernæst blomkålsmos på toppen
- Bages i cirka 15-20 minutter til mosen tager en smule farve
- Servér med salat og/eller dampet broccoli