KETO Ceviche

Denne opskrift har Karrieremad udviklet til nemlig.com, hvor du kan finde hele opskriften i sin helhed.

Ingrediens-og indkøbsliste finder du hér

Sådan gør du:

Hvis du har frisk torsk mellem hænderne skal du huske at fryse fisken ned i min. 48 timer for at undgå unødige bakterier

  • Optø torsken i ro og mag på køkkenbordet i kold vand eller i køleskab natten over
  • I mellemtiden presser du lime op i en skål. Tilsæt hakket rød chili (fjern kerner) og rødløg skåret i tynde skiver (evt. på et mandolinjern). 
  • Bryd den optøede fisk i små stykker med hænderne og kom det op i skålen sammen med avokado i grove tern
  • Vendt rundt og lad det trække i limesaften i 10 minutter
  • Servér på et fad, eller portionsanret og drys med frisk koriander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *