Anmeldelser

Velkommen til en nyt kapitel i Karrieremads Verden: “Madanmeldelser”

Jeg tager dig med på en kulinarisk rejse gennem spisesteder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Med mere end 25.000 restaurantbesøg siden jeg var en lille pige og tusindevis af timer i køkkenet har jeg opbygget en passion for mad og en uvurderlig erfaring i at finde de bedste steder at spise.

Jeg vil udforske og anmelde forskellige spisesteder – lige fra hyggelige caféer til eksklusive restauranter. Mit formål er at inspirere jer til at besøge de gode steder, for jeg tror på, at livet er for kort til at spilde på dårlige madoplevelser.

Når jeg anmelder et spisested, er min målestok kvalitet for pengene. Jeg lægger vægt på enestående smagsoplevelser kombineret med god service, spændende omgivelser, dejlig atmosfære og brugen af friske, gode råvarer og smuk anretning. Uanset om det er street food eller gourmetmad, vil jeg hjælpe dig med at finde de steder, der leverer en uforglemmelig madoplevelse.

Tag med mig på madeventyr, hvor jeg deler mine ærlige og nuancerede anmeldelser af spisesteder. Lad os sammen udforske de bedste kulinariske perler, der er værd at besøge.

 

 


Danske Kroer

Fanø Krogaard

Fanø Krogaard er noget at det første du møder når du ankommer til Fanø. Det er en af Danmarks ældste kongelige privilegerede kroer, der daterer sig tilbage til 1664. Kroen har nu gennemgået en massiv "kælder til kvist" renovering og kæmpemæssigt energiløft. Fanø Krogaards køkken emmer af fransk bistro. Rørt tatar, moules frites og skaldyrsfade. Selvfølgelig drysset med en masse Fanø tryllestøv og klassikere som Fanø Laks, Bakskuld, Knivmuslinger samt specialiteter fra Fanø Slagteren.