Anmeldelser

Livet er for kort (og pengepungen for kostbar) til dårlige madoplevelser og ophold. Det behøver ikke være fint og dyrt. Det vigtigste er at der er sjæl. omtanke, god stemning og respekt for råvarerne med smagen i højsæde. Gerne med kulinariske holdninger, rød tråd og autencitet. Alle anmeldelser at foretaget af Founder, Mia Svantemann Ramskov, der i over 40 år har rejst rundt og besøgt utallige spisesteder, kroer og hoteller. Mia giver 1-6 stjerner

 

 


Danske Kroer

Spis efter sæson

At spise efter sæson er kort og godt det bedste du kan gøre. Det er sundere, smager bedre, godt for miljøet og for din økonomi. Hvis vi spiser efter sæson er der som regel danske varer at vælge imellem. Og de er tilmed billigere. Dansk dyrket frugt og grønt har kort vej fra jord til salg. Og vi undgår at frugt eller grønt er høstet før tid og modnet på vej i en lastbil på vej til Danmark. Samtidig skåner vi både miljø og klima.