Livet er for kort (og pengepungen for kostbar) til dårlige madoplevelser og ophold. Det behøver ikke være fint og dyrt. Det vigtigste er at der er sjæl. omtanke, god stemning og respekt for råvarerne med smagen i højsæde. Gerne med kulinariske holdninger, rød tråd og autencitet. Alle anmeldelser at foretaget af Founder, Mia Svantemann Ramskov, der i over 40 år har rejst rundt og besøgt utallige spisesteder, kroer og hoteller rundt i verden. Mia har siden hun var 4 år spist ude 2-4 gange om ugen, spist med hummergaffel siden hun var 6 år og lige siden har hun aldrig bestilt fra børnemenuen. Mia giver 1-6 stjerner, hvor 6 stjerner er det absolutte ypperste. Alle anmeldelser er lavet udfra netop dét besøg, den dag/uge, og anmeldes udfra madens kvalitet i forhold til prisen, kreative islæt og råvarer, den særlige stemningen, karakteristisk indretning, nærværende betjening, særlige aftryk og finurligheder. Vi sætter fokus Danmark, som vi allesammen (i den kommende tid) må favne på bedste vis indtil grænserne åbnes op igen.
Danske Kroer